Kontaktujte nás každý všední den mezi 8:00-17:00 

Naší specialitou jsou pařené sýry, kterými to všechno začalo, ale naše nabídka jimi zdaleka nekončí.


Bez mléka sýr neuděláme, a proto odebíráme jen to nejkvalitnější z regionální farmy.

Naše rodinná sestava

Ahoj! Já se jmenuji Ivo a jsem tu "mistr sýrař". Všechny námi vyrobené sýry mi projdou pod rukama. Každý provázek dostane naši plnou péči a lásku. Nebojím se experimentovat a učit se nové věci, takže se naše nabídka do budoucna určitě o nějaké další kousky rozšíří.  

Ahojda! Jmenuji se Lucka a mám na starosti marketing. Ačkoli již několik let žiju v Irsku, mé kořeny jsou stále v Česku a s mojí rodinou jsme si velmi blízko. Mým hlavním úkolem je zajistit, abyste o nás věděli, slyšeli a užívali naše báječné akce, kdy jen to půjde.

Čauky mňauky! Já jsem Soňa, jsem jednatelka společnosti, a tudíž mým úkolem je chod firmy po administrativní stránce, ale pro mě naštěstí nejen to. Obstarávám pro Vás dárková balení našich sýrů, včetně výroby dárkových košíků, klidně i na míru.

Zdravím Vás! Já jsem Pavel a mojí prací je postarat se o to, aby se naše sýry dostaly na Váš stůl. Jsem vedoucí obchodu a rád se s Vámi domluvím na závozech a rozvozech našich sýrů tak, abyste byli spokojení, protože spokojený zákazník, je přece nejvíc.

Jak to všechno začalo

Jako většina začátků byly ty naše trochu složité, někdy úsměvné, ale všechny tyto situace nás posouvaly kupředu. 
 

Příběh našeho sýraře

Vše začalo tím, že jsem si kupoval korbáčiky od firmy, která dělala rozvozy a jejíž sýry byly oproti těm ze supermarketů diametrálně odlišné. Nebyly přesolené a vysušené, ale slané tak akorát a šťavnaté. Bohužel následkem restrikcí a celkové situace kolem Covidu firma po delším výpadku skončila a já už se k sýrům, které mi nechutnaly, vracet nechtěl.

V té době mi kamarádka, která si korbáčiky dělá sama doma, poslala nějaké internetové odkazy, kde najdete všechno o sýrech, jen ta správná technologie tam uvedená nebyla. Začínal jsem tedy stylem SYSTÉM-POKUS-NÁHODA, takže vždycky byl výsledek překvapením.

Od své milující rodiny jsem dostal k narozeninám 4denní intenzivní kurz sýraření, který mi toho hodně dal a nastartoval můj zájem o výrobu a sebevzdělávání se v tomto oboru dál. Mým cílem se stalo založit si malou rodinnou sýrárnu. Na cestě ke svému cíli jsem úspěšně absolvoval další odborné rekvalifikační kurzy v oboru sýrař a v oboru mlékař - tím pádem už nám nestálo nic v cestě a jsme TU!